Home » Activiteiten

Ontspanning:

Er zijn tientallen thermaalbaden in de buurt. Velen daarvan worden al eeuwenlang door mensen bezocht vanwege de bewezen geneeskrachtige eigenschappen van het opborrelende water. De wereldberoemde warmwaterbron is die van Hévíz, die een echt kratermeer heeft gevormd. Al in 1795 liet graaf Festetics (ook bekend van het Festetics kasteel in Keszthely) deze plek ontwikkelen als therapeutisch kuurbad.

 

 

 

Zomer:

De temperaturen heerlijk: in het voor- en naseizoen is het tussen de 20 en 25 graden en in juli en augustus is het overdag gemiddeld zo'n 25 tot 35 graden. Hongarije kent vrij veel zonuren, gemiddeld 2000 uur per jaar.

 

 

 

 

Voor-en najaar:

Het voor- en najaar zijn de ideale periodes om te gaan fietsen langs en rondom het Balatonmeer. De natuur komt tot leven en de bloei ziet er dan op zijn mooist uit. De temperatuur is niet te hoog, zo ongeveer 20 a 25 graden, en de lucht voelt licht aan omdat het vochtgehalte relatief laag is.

In alle seizoenen biedt het Balaton mogelijkheden om te wandelen en te fietsen.de meest ideale maanden zijn van april tot en met september. Het is een zéér mooie omgeving met een variatie aan dorpen en steden, bos, open vlaktes en heuvels bedekt met een overweldigende natuur.

 

 

Activiteiten:

wij zijn zeer bekend met de omgeving en kunnen u helpen met de juiste activiteit voor u te zoeken.

U kunt hier in schitterende wateren vissen, ongekende jachtmogelijkheden, wandelen en fietsen en veel culterele bezichtigingen. Daarnaast zijn er restaurants, zwem- en welness resorts in overvloed.